Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Η αστυνομική βία στο φως

Μορφή χιονοστιβάδας έχει αρχίσει και παίρνει το θέμα με τα βίντεο της ντροπής για την Αστυνομία, που -όπως φαίνεται- αποτελεί πράγματι «μόδα» μεταξύ των «πραιτόρων» που διασκεδάζουν σε βάρος κρατουμένων, τους οποίους βασανίζουν και εξευτελίζουν με τον χειρότερο τρόπο.

Το τελευταίο 24ωρο δύο νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας την αγανάκτηση της κοινής γνώμης και την ανησυχία της ηγεσίας της Αστυνομίας.

Το ένα από τα δύο βίντεο παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Alpha, έχει ως πρωταγωνιστή και πάλι τον αρχιφύλακα νταή του Τμήματος της Ομόνοιας που ξεσπάει τα βίαια ένστικτά του σε έναν άλλο δυστυχή κρατούμενο ασιατικής καταγωγής, ενώ άλλοι πέντε που είναι μαζί του γλεντούν με μπουζούκια και τραγούδια και στον χορό μπαίνουν και επισκέπτες που φτάνουν λίγο αργότερα.

Το άλλο έχει να κάνει με «πριβέ» στριπτίζ από δύο ιερόδουλες σε αστυνομική υπηρεσία του κέντρου της Αθήνας, υπό τις οδηγίες τεσσάρων «πραιτόρων» και πιθανότατα και του αξιωματικού υπηρεσίας που διασκεδάζουν αφάνταστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: