Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Νέες αποκαλύψεις φοβούνται στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την υπόθεση Ζαχόπουλου

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων φοβάται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την υπόθεση Ζαχόπουλου, αναφέρει σε δημοσίευμά του «Το Βήμα» της Κυριακής». Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το ροζ DVD που έχει στα χέρια της η αστυνομία είναι απλά τμήμα ενός μεγαλύτερου υλικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, αμηχανία στην κυβέρνηση προκαλούν και τα εσωκομματικά «μαχαιρώματα», με κάποια κυβερνητικά στελέχη να έχουν αρχίσει ήδη να στρέφονται κατά άλλων στελεχών της κυβέρνησης.

Υπό τον φόβο νέων αποκαλύψεων, το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε τη σύσταση ομάδας «εσωτερικού ελέγχου», της οποίας επικεφαλής είναι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου. Σύμφωνα με «Το Βήμα» πάντως, το Μέγαρο Μαξίμου επίσημα αρνείται την ύπαρξη τέτοιου μηχανισμού.

Ανησυχία στην κυβέρνηση προκαλεί και η υπόθεση Ζαχόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το Μέγαρο Μαξίμου δεν αποκλείει το επίμαχο DVD που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών να είναι απόσπασμα μεγαλύτερου υλικού, καθώς και να είναι προϊόν μοντάζ. Επιμένει πάντως ότι το βίντεο έφτασε στα χέρια του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ.Ανδριανού ως έχει.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο DVD: πρόκειται για τον κ. Ζαχόπουλο και την 34χρονη κατηγορούμενη. Η ψηφιακή επεξεργασία του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Στο πόρισμα που θα καταθέσει την Δευτέρα η αστυνομία θα αναφέρει ότι το βίντεο περιέχει μόνο σκηνές προσωπικής φύσεως και ότι δεν φαίνεται να είναι προϊόν μοντάζ. Επίσης φαίνεται το βίντεο να έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο ή κρυφή κάμερα που βρισκόταν σε σταθερό σημείο.

Η πλευρά Ζαχόπουλου μιλά για οργανωμένο σχέδιο, στο οποίο εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές οι δικηγόροι της 34χρονης αναμένεται να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης.

Παράλληλα, η αντιπολίτευση στρέφει τα πυρά της κατά της κυβέρνησης για την μη αποκάλυψη του προσώπου που έδωσε το επίμαχο βίντεο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας έκανε λόγο για προσπάθεια αποχρωματισμού της υπόθεσης από μπλε σε «ροζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: